ingilizce öğrenmenin en kolay yolu

cayisallama
Yabancı dil öğrenmenin en kolay yolu dilin dile değmesidir. Öğreneceğiniz dili konuşan bir sevgili bulup onunla rahatlıkla geliştirebilirsiniz.

Yurt dışına çıkış yapabilirseniz tadından yenmez. Yaşayarak öğrenmek gibisi yok. Yaşarsanız rahatlıkla öğrenebilirsiniz.
elinizde bu imkanlar yoksa mevcut imkanları değerlendirmeniz gerekecektir.

Günümüzde halen büyük bir sorun bu konu. Çözümü bizim ön yargılarımız. Önce ön yargılarımızı kırmamız gerek. Hadi okulda gördüklerimizi sınav amacıyla görüp atlattık. Ancak şimdi gerçekten ihtiyacımız var. Gerçek hayatta gerçekten ihtiyaç olan bir konuymuş.

Öğrenirken yöntem de çok önemli. Önce niçin öğreneceğinizi kesinleştirdiyseniz sonra size hangisi uyuyor ona göre reaksiyon almanız şart. Çoğu insanda yazarak öğrenme modeli en kalıcı oluyor.


En güzel öğrenme şekli yazarak öğrenmedir. Hem kelimelere aşinalık artar, hem yazan kişiye cevap yazacağım diye söyleyeceğinizi düşünmek zorunda kalırsınız.

Ücretsiz bu konuyu çözmüş https://funnynative.com/ sitesini başarılı buluyorum.

Mesaj beni kesmiyor, kiminle konuşuyorum gibi meraklarınız olursa eğitmenler ile görüntülü ve sesli de konuşabiliyorsunuz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches