hayatta karşımıza çıkan fırsatlar

cayisallama
Hayatta insanların eline nadir fırsat geçiyor. Bu fırsatları iyi değerlendirdiğimizde standarttın dışına çıkabiliyoruz. Kendimize katma değer sağlayabiliyoruz. O fırsatları kaçırdığımızda tekrardan mümkün değil çıkmıyor karşımıza.

Gönül işinde de bu böyle, iş güç işinde de bu böyle.

Yemek sepeti ilk kurulduğunda iş görüşmesine giden bir arkadaşım vardı, beğenmemişti, o zaman çalıştığı şirket daha bi makul ve mantıklı gelmişti. Sonrası malum tabi. Arkadaşımın aklına hep geliyordur neden o kararı vermedim diye.

Sarıgül için de aynı konu söz konusu. Zamanında fırsatları hiç ama hiç iyi değerlendirmemiş bir siyasi liderdi.

apolitik bir tavrım yok aksine insanların devletlerini yönetme heveslerinin olması kanaatindeyim. Ancak başarısız olan insanlar tekrar tekrar denemesinler bi zahmet. Hem kendi enerjilerine, paralarına, ailelerine yazık ediyorlar. Hayat kısa gerçekten gerek yok diye düşünmeliler.

Siyaset içinde çok güzel bir hırs barındırıyor. Bu hırslardan arınmaları gerekir diye düşünüyorum.

sarıgül için `İstanbulda sarıgül vakti` fırsatından sonra evde torun sevme vakti.
issizmemur
pek çok fırsat çıktı bunlardan en çok garibime giden yakaladığım iş fırsatlarıdır ki hiç birini tam olarak kaçırmış sayılmasam da yakalayamadım da.
retort
bazen elimize güzel fırsatlar geçmektedir fakat bunun yanı sıra tereddütte kaldığımız zamanlar oluyor kimler ne fırsatlar kaçırmadı ki

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches