smmm sözlük

cayisallama
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin mesleki hayatlarında yardımcı bir araç olarak hazırlanmış, iş ve işlemlerini kolaylaştıracak güzel bir sözlük sitesi.



Rıhtım
Ara yüzü ve kullanıcı dostu yapısı ile bir zamanlar ümit vadeden sözlüğün, vizyonsuz patronunun minik meslek aidiyeti hissiyatına kurban gitmesine sebep olacak sözlük ismi tercihi.
elfirâşetüzzerka
Sonradan açtığımız başlıklar, giriler ekranın solundaki köşesine düşmüyor. “Bugün” yazısına tıklayınca, sürekli yenileyince de göremiyoruz. Yeni yazılımda sıkıntı mı var?
dulcinea
öğretmen sözlükten kalan kalıntılara bakmak için gelip adını tek seferde söyleyemediğimi gördüğüm bir sözlüğe dönüşen sözlük.
sipsevdi
eskiye göre geçmesi kesinlikle daha zor olduğunu düşünüyorum. bu zamanda girdiğinizde park ederken lastiğin çizgiye değdi mi değmedi mi, yok azcık dışarda kaldı falan diye eleştirilerle sizi bırakabiliyorlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches