çin aslanı

bayyanlis
çov-çov, çin kökenli köpek ırkı. halk arasında "aslan köpeği" ve "çin aslanı" olarak da bilinir. mükemmel bir aile köpeği olabilir. genellikle usludur ama hırçınlaşabilir. chow chow (çin aslanı) en belirgin özellikleri düz arka bacakları ve siyah dilidir. sıcağı seven bu köpekler gerekli durumlarda dışarıda da yaşayabilirler. uslu bir yapıya sahip olan cins bazı durumlarda koruyucu ve aksi olabilir. karar aldığı konuda oldukça inatçıdır. dediğim dedik cinsinde bir köpektir. genelde tek kişiye bağlı yaşamayı severler. çevresinde bulunan diğer kişilere mesafeli davranabilirler. sahibinin sabırlı ve sakin olması gerekir.

https://www.kopekdunyasi.com/kategori/chow-chow
edakaya

Oldukça iri bir tür olan Çin aslanı yaklaşık 50 santimetre yüksekliğe ulaşabilir ve ortalama ağırlığı da 20-30 kiloya ulaşabilir. Kalın bir kürke sahip olan çov çovların tüyleri krem, siyah, kızıl, turuncu olarak farklılık gösterebilmektedir. Kürk ise yumuşak veya sert olabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches