ali emre karakeçili

issiz adam
Deva Partisi İl yönetim kurulu üyesi.

1982 yılında Ankara'da doğdu.

İlk ve ortaokulu Şanlıurfa'da, lise eğitimini Ankara Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra, 2006 yılında Amerika Birleşik Devletleri Southern Polytechnic State University'den Yazılım Mühendisi olarak mezun oldu. 2010 yılında Finansal Ekonomi alanında Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisansını yaptı.

2008 yılına kadar Amerika'da, sonrasında Türkiye'de İstanbul merkezli bir Holding'e bağlı Teknoloji Firması'nda CRM Uzmanı olarak kısa bir süre çalıştı. Aynı yıl Yazılım Uzmanı olarak özel bir Bankada göreve başlayan A.Emre Karakeçili, 2020 yılına kadar Veri Yönetimi ve Bilgi Teknolojileri alanlarında Yöneticilik yapmıştır.

Şanlıurfa Siverek'te tarım faaliyetlerinde bulunmaya devam eden A. Emre Karakeçili evli ve üç çocuk babasıdır; İngilizce bilmektedir.

https://twitter.com/ekarakecili

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches