ayşe tuğçe yaşar

issiz adam
Deva Partisi İl yönetim kurulu üyesi.

Ressam aynı zamanda moda tasarımcısı olan Ayşe Tuğçe YAŞAR 16 Eylül 1987 tarihinde İstanbulda dünyaya geldi. İlkokul , ortaokulu ve liseyi İstanbul'da tamamladı.

Beykent üniversitesi güzel sanatlar fakültesi moda ve tekstil tasarım bölümünü kazandı ve üniversiteden 2010 yılında mezun oldu.

2009 yılı Haziran-Eylül ayları içerisinde Saint Martins üniversitesi Londra da fashion business eğitimi aldı.2010-2011yılları arasında İsviçre luzern Alman kantonunda Dct swiss management school dünya mutfak sanatları ve restoran işletmeciliği bölümünü okudu 2011yılında Türkiye ye dönüş yaparak DTV dış ticaret vakfı dış ticaret mevzuat hukuku eğitimi aldı.

2012 yılında Beykent Üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü moda ve tekstil tasarım yüksek lisansına başladı 2019 yılı Temmuz ayında mezun oldu.

2019 Eylül ayında Beykent Üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü sanat ve tasarım bölümü sanatta yeterlilik doktora programına başladı halen eğitimi devam etmektedir aynı zamanda 2020 yılında AUZEF İstanbul Üniversitesi insan kaynakları yönetimi lisans bölümüne başlamış olup halen devam etmektedir.

2013 ten beri aile kuruluşu olan SNN inşaat limited şirketinde halkla ilişkiler ve organizasyon departmanında aktif rol almaktadır aynı zamanda yine aile kuruluşu olan Gatto öz iş triko tekstil şirketinde tasarımcı olarak aktif rol almaktadır.

https://twitter.com/aysetugce7

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches