berat nedim şerefoğlu

issiz adam
Deva Partisi İl yönetim kurulu üyesi.

1994 İstanbul doğumlu olan Berat Nedim Şerefoğlu, aslen Kahramanmaraş'lıdır. Mezun olduğu Ahmet Mithad Anadolu lisesinden itibaren öğrenci temsiliyetlerinde ve idare ile kurulan iletişim mekanizmalarında ekip üyesi olarak yakından ve etkin bir şekilde rol almıştır. Lise tahsilinden itibaren başlayan bu temsiliyet gelişimi, mezun olduğu lisans anabilim dalı ve Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde de devam etmiş, ve fakülte bünyesinde temsili seçim yöntemiyle seçilen ilk bölüm temsilciliği görevini 2012-2016 akademik yılları boyunca ekip koordinesinde ve denetiminde üstlenmiştir. Bu temsiliyet kapsamında birçok gençlik istihdamına yönelik faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odalarıyla paydaş faaliyet ve projelerde ekip üyesi olarak yer almıştır. 2013-2014 yıllarında akademik öğrenimini Erasmus programı altında Belçika, Brüksel'de tamamlamış ve burada NATO, Brüksel Merkezi Öğrenci Örgütleri (HUB) gibi uluslararası ve ulusal çatı örgütlerle çalışmalar sergilemiş ve hala üyesi olarak yer aldığı ekip çalışmalarında katkı sağlamak amacıyla fikri üretimde bulunmaktadır. Aynı program çerçevesinde 2015 yılında AB Proje okur-yazarlığı eğitimini tamamlamış ve ulusal kalkınma ajansları ile AB Merkezli gençlik istihdamı ve meslek liseleri projelerinde ekip üyesi olarak bulunmuştur.

2016 senesinde mezun olduğu lisans öğreniminden günümüze kadar finansal piyasalarda bağımsız denetim, iç kontrol ve iş süreçleri, finansal tablo denetimi gibi alanlarda önce BIG4 içerisinde ulus-ötesi firmalarda, daha sonra ise bankacılık sektöründe aynı teknik içerikte mesleki hayatını sürdürmektedir.

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi (IPM) Denge ve Denetleme Ağı (DDA)'nın bünyesinde yer alan Anayasa Reform Grubu üyesi olup, İstanbul Merkezli Gençlik Gündemi (Youth-Agenda) Derneğinin de YK Başkan Yrd. görevini eş zamanlı olarak yürütmektedir.

İleri seviyesi İngilizce ve başlangıç düzeyinde Fransızca bilmektedir. Yoğun ilgi alanları sutopu, diplomasi sözlüğü ve enerji borsasıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches