beytullah aksoy

issiz adam
Deva Partisi İl yönetim kurulu üyesi.

1985 yılında Antalya'da doğmuştur. Antalya Fen Lisesi'nden 2003 yılında mezun olmuştur. Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden 2008 yılında mezun olan Aksoy, kariyerine Procter & Gamble firmasında başlamıştır. 2010 Yılında inşaat ve gayrimenkul geliştirme sektörüne geçen Beytullah Aksoy, 2010-2016 yılları arasında ticari pazarlama müdürlüğü, pazarlama müdürlüğü, iş geliştirme direktörlüğü, genel müdür yardımcılığı ve genel müdürlük görevlerinde bulunmuştur. İnşaat ve gayrimenkul projeleri geliştirmiş, büyük çapta inşaat yatırımları yönetmiştir. Departmanlar arası takımlara liderlik etmiş, orta ve büyük ölçekte inşaat firmalarının büyüme ve karlılık stratejilerini geliştirerek deneyim kazanmıştır.

Beytullah Aksoy, halihazırda alışveriş merkezi sektöründe öncü bir firmanın genel müdürü olarak, Türkiye'de 11 AVM; İran, Irak ve Özbekistan'da 4 AVM olmak üzere, toplam 15 alışveriş merkezi yatırımlarının yönetiminin başındadır. Bugüne dek, 375.000 m2 kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi geliştirmiştir. Genel müdürlüğünü yaptığı firmanın farklı coğrafyalardaki iştiraklerini, şirket satınalmalarını, finansal yatırımları ile mevcut ve potansiyel iş ortakları ile ilişkilerini başarıyla yönetmektedir.

Beytullah Aksoy, sivil toplumda da aktif görevlerde bulunmuştur. Demokratikleşme, şeffaflık, sosyal eşitsizlikler, liderlik, girişimcilik alanlarında çalışmalar yaparak; sosyal devlet anlayışına uygunluk içinde toplum refahını gerçekleştirmenin yollarını aramıştır. Geçmişte Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri Dayanışması, Genç Siviller sözcülüğü, Junior Chamber International (JCI) Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Türkiye Başkan Yardımcılığı da yapmış olan Aksoy, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği, Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği, Antalya Fen Lisesi Mezunlar Derneği üyesidir. İyi derecede İngilizce bilen Beytullah Aksoy, orta derecede Almanca ve Rusça bilmektedir.

https://twitter.com/BeytullahAksoyA

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches