fatih akgün

issiz adam
Deva Partisi İl yönetim kurulu üyesi.

29.05.1972 Ankara doğumluyum, Iğdırlıyım, Azeri Türklerindenim. Evli ve iki kız çocuğu babasıyım. İstanbul Bahçelievler Lisesi 1988-1989 yılı mezunuyum.

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme-Finans Bölümü yüksek lisans 1994 mezunuyum. Askerliğimi yedek subay olarak 20. Zırhlı Tugayı'nda, Tugay Komutanı emir subayı olarak yapmış bulunmaktayım.

2002 yılından itibaren Akgün Reklam, 2008 yılından itibaren de Akgün İnşaat firmalarının kurucusu ve tek sahibiyim. İstanbul, Ankara ve Sofya da faaliyet gösteren şirketlerimde bugün itibariyle 317 kişi çalışmaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü 12.675 sicil numaralı üyesiyim. Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu kurucu üyesiyim. Galatasaray İş Adamları Derneği üyesi ve geçmiş dönemlerde yönetim kurulu üyesi görevinde bulundum. Halen İstanbul'da, 35 yıldır Bakırköy ilçesinde ikamet etmekteyim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches