feramuz erdin

issiz adam
Deva Partisi İl yönetim kurulu üyesi.

1967 İstanbul doğumludur.

İlk ve ortaokulu Beykoz'da okuduktan sonra Ankara'da bulunan Polis Koleji ve 1992 yılında da Polis Akademisi'ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden “Türkiye'de ve Dünyada Afet ve Acil Durum Yönetimi” konulu yüksek lisans tezini iş yoğunluğundan dolayı tamamlayamadan, süre nedeniyle atıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde çeşitli rütbe ve görevlerde İstanbul, Ardahan ve Ordu illerinde asayiş, kaçakçılık, adli kolluk ve müstakil yönetim birimlerinde yönetici olarak çalıştı.

Askerlik hizmetini 1994 -1995 yıllarında yedek subay olarak Şırnak Uludere'de sınır hattındaki Sarıziyaret üs bölgesinde yerine getirdi.

1996 yılında ABD'nde üniversite ve kolluk teşkilatları bünyesinde düzenlenen 4 aylık hizmet içi eğitime katıldı. 2000 yılında, bu alanda ilk ve tek olan, İstanbul Narkotik Şube ve ABD DEA koordinasyonunda ABD/Houston'da gerçekleştirilen uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı operasyonuna Türkiye'yi temsilen katıldı.

2007 yılında Emniyet'teki görevinden istifa etti. Kısa süren bir siyaset deneyiminden sonra global şirketlerde 2020 yılına kadar kurumsal güvenlik yöneticiliği yaptı. 2015 yılında NATO tarafından tarihinde ilk defa sivillerin de dahil edildiği Kritik Altyapı Güvenliği eğitimine ve bunun haricinde çeşitli ulusal ve uluslararası eğitim programlarına da katıldı.

Yelken, futbol ve atlı spor kulüplerinde kurucu üyeliği bulunmaktadır. İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu için çeşitli projelere danışmanlık yapmıştır. Türkiye Futbol Federasyonuna 2014 -2019 yılları arasında Temsilci olarak hizmet vermiştir.

Halen güvenlik, acil durum ve kriz yönetimi konularında kurumsal danışmanlık yapmaktadır.

İyi derecede İngilizce bilir.

Evli ve bir çocuk sahibidir.

https://twitter.com/feramuzerdin

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches