muhammet yasir taflan

issiz adam
Deva Partisi İl yönetim kurulu üyesi. Deva Partisi İstanbul Seçim İşleri Başkanı

1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.
İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2010 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünde eğitimine başladı. Yüksek Lisans eğitimi Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi alanında devam etmektedir.

Öğrencilik yıllarında üniversitede öğrenci kulüpleri ve öğrenci konseyi seçimlerinde aktif görevler aldı.
Yassıada Demokrasi Adası kampanyasında çalışmalarda bulundu.

2013-2014 yıllarında Sivil toplumun önemi konusunda farkındalık oluşturmak ve toplumsal katılımı arttırmak amaçlı İçişleri Bakanlığı ile beraber Aktif Vatandaşlık projesi kapsamında İstanbul, Bingöl, Bursa, Rize, Kayseri ve Tekirdağ illerinde genç katılımcılara yönelik söyleşi ve eğitimler düzenleyen ve STK faaliyetlerinde gerekli iletişim kültürü, temel hukuk bilgisi ve sosyal medya okur yazarlığı gibi yetkinliklere odaklanmakta ve toplumsal yaşama katılımı arttırmayı amaçlayan Aktif Vatandaşlık Projesinin koordinatörlüğünü yaptı.

2012 - 2015 yılları arasında Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları Üniversiteler Komisyonu'nda çalıştı. Nisan 2015'te Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı, Üniversiteler Birim Başkanlığı yaptı. Ekim 2017'de bu görevinden istifa etti.

2014 yılından beri kendi kurduğu hukuk bürosunda avukatlık yapmaktadır.
İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Evli 1 Çocuk Babasıdır

https://twitter.com/yasirtaflan

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches