didem medine ar

issiz adam
Deva Partisi İl yönetim kurulu üyesi. DEVA Partisi İstanbul il Başkan Danışmanı

Memur olan bir ailenin kızı olarak Mardin de dünyaya geldi.

İlk ve orta öğrenimini Mardin'in Nusaybin ilçesinde, kazandığı lise eğitimini Elazığ da derece ile tamamladı.

Üniversite eğitimlerini Isparta, Eskişehir ve İstanbul illerinde ; M.Vergi Uygulamaları, İngilizce, İşletme, İlahiyat ve Psikoloji bölümlerinde tamamladı.

Psikoloji alanında mesleki eğitimler almaya devam eden Ar, İletişim, Aile ve Çift Terapistliği danışmanlığına devam etmektedir. Aynı zamanda kişisel gelişim ve NLP uzmanıdır ve bu alanlarda eğitim ve seminerler vermektedir.

Kariyerinin başlarında Arap sermayeli uluslararası bir şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapan Ar, ikinci bölümünde ise ülkemiz ekonomisinin kalkınmasına destek veren bir dış ticaret şirketinde İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak görev yapmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı liselerde öğretmenlik yapan Ar, bir çok eğitim komisyonlarında da görevler almıştır.

Ortadoğulu Arap göçmen ailelerin sorunları, zararlı alışkanlıklardan koruma kurtarma ve topluma kazandırma, kitap okuma alışkanlığı kazandırma, kadına ve çocuklara yönelik şiddet, aile içi iletişim, toplumsal sorunlar ve çözümleri gibi konular bunlara örneklerdir.

Sosyal sorumluluk projeleri ve sivil toplum çalışmalarına katılmıştır.

2018 Türkiye genel seçimlerinde siyasi danışmanlık yapmıştır.

Hali hazırda 1746 kat maliğinin ve 7000 e yakın kişinin yaşam sürdüğü Bulvar İstanbul da 21 erkek temsilcinin içinde tek kadın temsilci, 5 yönetim kurulu üyesi arasında tek kadın yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Aynı zamanda yazarlık yapan Ar,kişisel gelişim kitabını tamamlama sürecindedir.

Hayvan haklarını koruma ve bilinçlilik konularında duyarlılık ve farkındalık yaratan projelere destekler vermiş olup iyi bir hayvanseverdir.

İyi düzeyde ingilizce, Arapça, Kürtçe ve orta düzeyde Almanca, Fransızca bilmektedir. Evli olup; Elif Tuana ve Esila Azra adında iki kız çocuğu annesidir.

https://twitter.com/ardidem55

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches