mustafa selçuk çevik

issiz adam
Deva Partisi İl yönetim kurulu üyesi.

1988 yılında Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini doğduğu kent Kayseri'de, orta ve lise eğitimini ise Ankara'da tamamladı. Lisans eğitimi için ABD'ye gitti ve Miami'deki St. Thomas Üniversitesinde Finans eğitimi aldı.

2014 yılının ilk yarısında İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'ne Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. Yine bu tarihten itibaren , Maden Sektörü Başkanlar Konseyi'nde Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nde en genç Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Başkanlar Konseyi'nde de bu göreve gelen en genç Başkan Yardımcısı unvanını aldı.

Hayat mottosu olan "Çözümde görev almayanlar, sorunun birer parçasıdır." sloganıyla, özellikle maden ve doğal taş konusunda Amerika, Latin Amerika, Cin ve Türk Cumhuriyetleri coğrafyasında Türk şirket ve dernek-birliklerine gönüllü olarak danışmanlık veriyor.

https://twitter.com/mustafascevik

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches