ömer kaya

issiz adam
Deva Partisi İl yönetim kurulu üyesi.

1994 Fatih İstanbul doğumludur.

Ardahan'lı bir baba ve Çanakkale'li bir annenin oğlu olarak Türkiye'nin doğusu ile batısını birlikte yaşayan bir çocukluk dönemi geçirmiştir.

Üniversite eğitimine başlamadan önce çeşitli firmalarda Satış ve Pazarlama Dan. Yardımcısı olarak çalışmış. Çeşitli reklam ajanslarında staj yapmıştır.

Girişimcilik ve iş hayatına erken yaşlarda başlamış, kendi adına patent alarak üretimini yaptığı sanal gerçeklik gözlüğü VR Plast ile birlikte sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik alanında donanım ve yazılım projeleri üzerine çalışmıştır.

Bir dönem gönüllü olarak yürüttüğü insani yardım faaliyetleri kapsamında bir grup arkadaşıyla birlikte İnsana Yardım Derneği'ni kurmuş ve gönüllü olarak bu derneğin Genel Sekreterliğini yürütmüştür.

Dijital pazarlama ve fotoğrafçılık eğitimi almış daha sonra çeşitli ajanslarda ve e-ticaret firmalarında Dijital Pazarlama Uzman Yardımcısı ve Dijital Pazarlama Uzmanı olarak çalışmıştır. Bu süre zarfında kendi işleri ve dernek faaliyetleri için amatör fotoğraf ve video içerikler üretmiştir.

Hobi olarak başladığı fotoğrafçılık mesleğini Yataş markasının reklam fotoğraflarını çeken prodüksiyon firmasında profesyonel bir uğraşa dönüştürmüş ve daha sonra

çeşitli Reklam projelerinde yer almaya devam etmiştir.

Mimari, e-ticaret, takı, moda, gıda vb birçok alanda ürün fotoğrafları, imaj ve reklam fotoğrafları üretmiş video prodüksiyon çalışmaları yapmıştır.

Çeşitli Yotube kanallarının kuruluşunda ve içerik üretiminde aktif rol almıştır.

Halen Reklam Fotoğrafı ve Dijital Pazarlama alanında özel veya kamu kuruluşlarına hizmet vermektedir.Aynı zamanda kendi e-ticaret projesini yürütmektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches