smart iptv

frenchboy
ıp tv herkesin ulaşabileceği ve izleyebileceği bir platformdur. özellikle futbol maçlarının yayınlandığı ve genellikle bu sebeple kullanılan bir platformdur. ıp tv herkesin istemiş olduğu ve araştırarak sahip olmak istediği bir televizyon ortamıdır.
frenchboy
tanım olarak incelediğimizde aslında çok yabancı olmadığınız iki bölüm halinde değerlendirebiliriz ıptv'yi. tv kısmı bildiğimiz anlamda televizyonu ifade ederken; ıp, yani ınternet protocol kısmı veri akışını ve yöntemini gösteriyor.
frenchboy
ip ve tv olarak ikisini birleştirdiğimizde en sade tanımıyla internet yoluyla veri akışı sağlayan ve neredeyse bir bilgisayar haline gelecek olan televizyonlardan bahsettiğimizi söyleyebiliriz
frenchboy
ip tv de sunucuya size verilen kullanıcı adı ve şifre ile bağlanıyorsunuz. sonrasında dünyanın her yerindeki ulusal, uluslarası belgeselleri, futbol maçlarını, haber kanallarını vs rahatlıkla izleyebilirsiniz.
frenchboy
tanımından da anlaılacağı üzere küresel dünyayı küçülten teknoloji harikalarından biri de bu iletişim harikalarıdır. Binlerce kanalı tek ip ve sunucu da bir şifre ve kullanıcı adı ile takip etmek mümkün. Sevgilim futbol için bense belgesel ve haber yayınları için kullanıyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches