sosyal medya haberleri

frenchboy
sosyal medya, kullanıcısının kendi ürettiği içeriği yayınladığı ve paylaştığı online bir ağdır. sosyal medya birçok kişi ve kurum tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. bu sayede hızlı erişim kolaylaşmakta, kullanıcılar içerikleri, makaleleri, haberleri, düşünceleri, günlük yaşanan olayları, fotoğrafları sosyal medya aracılığı ile görebilmekte görüşlerini yine bu sosyal ağ ile yansıtabilmektedir. günümüz insanının sıkça dillendirdiği sosyal medyayı en kısa şekilde tanımlamak gerekirse akla gelen ilk kavram 'paylaşmak' olacaktır. sosyal medya artık hayatımızın bütününü içine aldı, hayatımızın her noktasında yer alıyor ve hayatımızın gündemini belirliyor. sosyal medya kendi başına bir dünyayı temsil ediyor ve her türlü değişikliği, yeniliği haber niteliği taşıyor. büyük bir pazar ve etki alanına sahip medya organı olarak düşünebiliriz.
sosyal medya haberlerine şöyle bir haber örneği verebiliriz:
telegram'dan whatsapp'a karşı büyük güncelleme
whatsapp'ın gizlilik sözleşmesi sebebiyle büyük yükselişe geçen telegram'dan geçişleri kolaylaştıracak büyük güncelleme geldi.
güncellemeye göre whatsapp yedeğini kolay bir şekilde telegrama aktarabiliyorsunuz. bu özellik sayesinde telegrama geçmek isteyen ama arada kalan kullanıcılar artık yedekleriyle beraber whatsapp'a geçiş yapacak.bu özellik şuanlık sadece ıos kullanıcıları için sunulan özelliğin kısa zaman içinde android kullanıcıları içinde sunulması beklenmekte.
özelliği kullanmak için;
aktarmak istediğiniz sohbete gidin.
sohbeti dışarı aktar deyin.
medyasız / medyayı dahil et seçeneğinden istenilen seçilir.
kaydetme seçeneğinden telegram seçilir
telegramdaki sohbeti seçin ve yüklenmenin bitmesini bekleyin.

https://sosyalmedyadan.com/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches