marka araştırma yazılımı

frenchboy
sınai mülkiyet açısından “marka”: bir işletmenin ürettiği ya da sattığı mal ve hizmetleri diğer işletmelerin mal ve hizmetlerinden ayırt etmek için kullanılan her türlü; sözcük, şekil, renk, harf, sayı, sesler, hareket, koku veya ambalajdan ibaret olabilen işarettir.bir ürün veya hizmet sahibiyseniz markanızı hiçbir kurumun kullanmaması adına markanızı tescillendirmeniz çok önemli bir husustur. markanızın tescil edilmesinden önceki bu süreçte ise detaylı marka araştırması yapmak oldukça önem taşır.

müracaatını yapacağınız markanın, daha öncesinden tescil edilmesiyle ilgili incelenmesi ya da türk patent ve marka kurumu'na tescilli herhangi bir markaya birebir ya da çok yüksek oranda benzer olup olmadığıyla ilgili, bulunduğunuz iş grubuna yönelik birden fazla sınıf varsa, bu sınıflarda detaylı araştırma yapılması, kullanacağınız logo, kelimeler veya rakamların araştırılması önem arzetmektedir. bu marka araştırma sayesinde marka müracaatını yaptığınız kişi veya kurumların işlemleri daha güvenilir şekilde gerçekleşecektir.

https://markaarastirmayazilimi.com/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches