kiralık villa

frenchboy
zenginler için mesken fakirler için dizilerde gördüğü pembe panjurlu evler, orta halli aileler için de 1 hafta 10 günlük falan havuzlu dinlenme yapılacak tatil mekanlarıdır.
eşi kapalı erkekler için ya da çocuklarla gittiğim hiçbir yere sığamıyorum diyen aileler için gepgeniş mis gibi havuzlu, manzaralı, orman havasında keyif yapma yerleridir. ben eşim ile balayı için rezervasyon yaptırmıştım. harika bir 4 gün geçirdik. dinlenmek istiyorsanız eğer kesinlikle bu villaları tercih edebilirsiniz. konumu, peyzajı, içinde kullanıma sunulan malzemeleri ve havuzu çok iyi. deniz manzaralı ve ayni zamanda bahçesi var. her odanın ayrı kliması mevcut. netten bulmuştum, fiyatı da uygun gelmişti. hemen erken rezervasyondan faydalanmıştım. memnun da kaldım.

https://www.villakiralik.com/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches