magazinname

frenchboy
hero dog : the journey home için vakit kaybı desem az kalır, israf dersem az kalır. bir hayvansever olarak ana karakteri hayvan olan filmleri oldum olası severim ve muhakkak izlemeye çalışırım. özellikle köpek olduğunda hiç ama hiç kaçırmam. sanırım yıllardır bir “can” besleme ve yetiştirme gibi bir hayalimi gerçekleştirememiş olmamdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

hero dog: the journey home filmini görünce hemen izlemeye karar verdim. film kanada yapımı bir film. yönetmenliğini richard boddington yapmış. yönetmenin adını hiç duymadığım için biraz araştırma yaptığımda şu ana kadar 5 filmde yönetmen, yönetmen yardımcısı ve senarist olduğunu gördüm. ama işin tuhaf tarafı bu filmlerin tamamının ana karakteri veya konusu hayvanlar. zaten bu filminde aynı zamanda senaryosu kendisine ait.

filmin oyuncuları steve byers, zackary arthur, morgan di pietrantonino, natasha henstrirge gibi isimlerden oluşturulmuş.

https://magazinname.com/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches