bedava internet

frenchboy
internet, inter (arasında) ve net (ağ) kelimelerinin birleşmesinden oluşur. bu da “ağlar arasında” anlamına geliyor.

internet tüm kısıtlama ve sınırlardan bağımsız, merkezi kontrol dışında işlev gösteren ve bilgisayarların bir ağ dâhilinde birbiri ile bağlantıda olmasını sağlayan bir iletişim ağı olarak nitelendirilir. kısaca internet tcp/ıp olarak adlandırılan bir transfer kontrol protokolünün kullanılması suretiyle bilgisayar ağlarının birbirine bağlanmasını sağlayan elektronik iletişim ağı olarak nitelendirilir.

internetin türkçe'deki anlamı genel ağ olarak belirtilir. ingilizce tam karşılığı ise kendi içinde bağlantılı olan ağlar bütünü olarak tanımlanır. bu sebeple de ingilizce “interconnected networks” kelimesinden türetilmiştir.
bedava sirke gibi bedava internette baldan tatlıdır.

https://bedavainternetvar.com

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches