sağlık haberleri

frenchboy
çiftlerin en büyük hayalleri sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmektir. çoğu dönemlerde de çiftler uzun uğraşlara maruz kalmadan bu önemli mutlu sona ulaşsalar da, bazı dönemlerde herkes için kolay da olmayabilmektedir. bu noktada da ülkemizde bir sene içerisinde doğan bebeklerin %4 – 5'i tüp bebek tedavisi ile dünyaya gelmektedir. ki bir senelik korunmasız ilişki olmasına rağmen gebe kalınmaması dolayısıyla tanımlaman kısırlık sebebiyle çiftlerin 'i tüp bebek merkezilerine başvurmaktadır. kadın hastalıkları, doğum ve tüp bebek uzmanı prof. dr. bülent baysal, tüp bebek tedavisiyle alakalı güncel yöntemlerden bahsetti.

son dönemlerde en fazla kullanılan mikroenjeksiyon yöntemiyle yumurtaya sperm enjekte edildikten sonra embriyoları bulunduğu ortamdan dışarı çıkarmadan dakika dakika izleme olanapı sunan emriyoskop ile en sağlıklı embriyo seçilebilir. böylece az sayıda embriyo aktarımı yapılacak ve yeterli embriyosu bulunanlarda da en doğu olanı seçme imkanı tanınır. embriyoların gelişiminde değerlendirme açısından dış ortama çok çıkarılmaz. bu sayede de en az riskle uygun ortamlarında bırakılmaktadır. gelişim hızları da sürekli kaydedilen embriyoların bilgisayarda görüntüleri ekipler tarafından izlenir. bu da en iyi performansları göstermeyi sağlamaktadır.

https://saglikajandasi.com/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches