asansör bakımı

frenchboy
bakımına her ay 42.5 tl verdiğim bu yüzyılın en güzel icadıdır. abi biz üşengeç ve spor sevmeyen milletiz, market poşetleri ike çıkamayız öyle 8.kata falan. bazı akrabalar asansör yok diye bizim amcaoğluna misafirliğe gitmiyor. düşünün ne denli önemli. eğer asansör varsa kira ve daire fiyatı da artıyor.
https://www.eksenlift.com/bursa-asansor-bakimi/
frenchboy
sansör bakımı, profesyonel ve yetkili firmalar tarafından gerçekleştirilir. Ayrıca daha önce Resmi Gazete'de yayınlanan asansör yönetmeliğine göre hizmet sağlanmalıdır. Bursa asansör bakım hizmetlerinde dikkat edilmesi gereken bazı süreçler bulunmaktadır.
Asansördeki sinyal ampüllerinin kontrolü sağlanır.
Enversör şalterinin ayarı yapılırken değme basıncını sağlayan yaylar da kontrol edilir.
Asansör röleleri kontrol edilir. Kontakların basıncı da bu aşamada incelenir. Varsa gevşemiş olan klemens vidaları sıkılaştırılır.
Kapıların uygun bir şekilde kapanması ve açılmasını sağlayan sistem kontrol edilir. Ayrıca asansör kapılarının açılmasını sağlayan yaylar da incelenir. Buradaki pompanın olması gereken yumuşaklıkta çalışması sağlanır.
Frenleme sistemleri kontrol edilir.
Asansör kabininin üst kısmında ya da asansör boşluğunda yer alan tehlikeli maddeler kapsamlı bir şekilde temizlenir.
Yıpranan ve aşınan parçalar varsa değiştirilir.
Asansörün taşınmasını sağlayan halatlar başta olmak üzere asansör kablosu, cıvata ve somunlar ile ray papuçları kontrol edilir.
https://www.eksenlift.com/bursa-asansor-bakimi/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches