babanın öz kızına şehvet duyması fetvası

cayisallama
okuyunca hayretler içirisinde kaldım. Soruyu soran bir acaip cevaplayan bir acaip. Soran umarım ama umarım ki bilinçli yapmış olsun cevaplayana gelirsek bence bizim kadar içi pislenmemiş birdir diye umuyorum. Yok öyle değilse o daha da sıkıntı. Bu fetva işleri oldukça mühim hatta her yerde konuşulmaması da gerekiyor. Tartışmaya açık konuları biz bir twit ile çözemeyeceğimizden kapsamlı bir şekilde, jest,mimik ve samimiyeti geçirecek bir durumda anlatılması gerekir.

Bu durum oldukça kapsamlı bir konudur ayrıca. Din adamların eğitimi burada oldukça önemli. Burada ki gibi her soruya ya da reel de her insana iyi davranma düstüru ayrı bir konu. Bilişim hukukun gelişmemesinden kaynaklı olarak bu tarz bir fiilin halen soruşturulmaması. Bunun için bir suç duyurusunda bulunulmamış olması ve sıralanabilecek bir sürü cümle.

Haberin iyi bir tıklanma alacağını düşünüp bir gün gazetesine direk saldırmakta istemiyorum. Haklılık payları oldukça yüksek.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches