chp'nin pyd'ye terör örgütü diyememesi

dulcinea
Olmadık yerlerden fikir uydurup buralara yazmak çok güzel, değil mi? 1 yıl önce muhteşem bir kahramanlık örneği sergileyip ışid tarafından kuşatılan süleyman şah türbesini (ülkenin dışarıdaki son toprağını) alıp buraya getirdiler. Peki bu şimdi terörist dediğiniz pyd önderliğinde, onların yardımıyla yapıldığında pyd terör örgütü değil miydi? Tam olarak ne zamandan sonra tarafınızca terör örgütü oldu? Sonrasında başbakanın teşekkür ettiği örgüt hangi örgüttü?
http://odatv.com/davutoglu-pydye-neden-tesekkur-etti-0110151200.html
Çözüm sürecinde \"terör örgütüyle aynı masaya oturulmamalı\" diyen muhalefeti (gbkz:vatan haini) olarak kim suçladı? Daha sonrasında, bu örgütün temsilcileri meclise girdiğinde \"teröristleri meclise soktunuz böhüü\" diye kim ağladı?

Bunları düşününce kime terör örgütü deyip kime denmeyeceğini en son sizden öğreneceğiz gibi geliyor. Hep söylüyorum, bu kadar cehalet fazla. Okuyun diyorum, onu da yapmıyorsunuz.

Bari şunları seyredin:
http://youtu.be/kH29JxFWp7w
http://youtu.be/OowwBCEQsdw



bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches