chp'nin pyd'ye terör örgütü diyememesi

spazmoldum
önce şurada bir anlaşalım: pkk gibi illegal ya da fetullah gülen'in başını çektiği gibi legal yapılar; eğer devleti ve demokratik seçimlerle işbaşına gelmiş hükümeti, işleyemez hale getirmeye ya da ortadan kaldırmaya teşebbüs ederlerse elbette paralel yapı oluyorlar ..

salih müslim dün recep tayyip erdoğan' ın yanına geldiğinde; ben senin ülkenin içini karıştıracağım, abd ile rusya ile suriye ile elele verip ülkenin doğusunu savaş alanına çevireceğim ayrıca suriye' de kantonlar oluşturacağım vs. deseydi sanırım o zaman da gereken yanıtları alırdı ..

pkk ile savaşsızlık ortamı varken, şehit cenazeleri gelmiyor iken, pkk; adamlarını yurt dışına çıkaracağına söz veriyor iken, silahların gömülmesi konuşuluyor iken savaş tellallığı yapmayan hükümet haksız değildi .. tam tersine elini taşın altına koymuştu ve pkk yı tasfiye etmek için samimiyetle uğraşıyordu ..

ayrıca; her devrin adamı olmak değil bu .. sadece adam olmak ve sorumluluk hissetmek meselesi ..

dün fetullah'a saldıranlar, f tipi diyenler bugün ne oldu da cemaatçi kesiliverdiler .. bunu da bir düşünmek lazım .. onlar da o zaman; '' devrin adamı '' oluyorlar herhalde değil mi ?

meraklısına not:

zamanında rütbeli askerlerimiz, hudson enstitüsü'ne gider; '' pkk ele başlarını türkiye' ye teslim etmeyin, bu akp nin işine yarar '' derdi .. işte bu zihniyet, sadece akp karşıtı olarak tepki veren bu zihniyet, kendini solcu olarak yansıtan bu zihniyet sahipleri ancak arkaik dönemlerin adamı olarak kalmaya mahkumdur .. öyle uzaktan cılız cılız konuşurlar ..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches