cumhuriyet gazetesinin tesettürlü kaymakam haberi

spazmoldum
yeni başlık açmaya üşendim .. adamlar ne güzel çarpıtıyorlar .. videoyu bile ..

bu haberi paylaşıp aşka gelen de bir tanıdık .. üstelik ldp li olduğunu her fırsatta dile getiren, okumuş yazmış çoluk çocuk yetiştirmiş bir iş kadını bunu paylaşıyor ..

bunlar ak parti ye olan düşmanlıklarını bu videoları paylaşarak ve altına da işte başlıktaki gibi yorumlar atarak diri tutuyor .. ne diyeyim .. videoyu izlese idi herhalde böyle saçma bir başlık atılmasını yadırgardı ..

( haberin adresihttp://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/521697/Kilis_te_17_kisi_oldu__Cumhurbaskanligi_Sozcusu__ISiD_roketleri_yanlislikla_atilmis_olabilir__dedi.html )

not: haberin içinde videoda var .. bu videoya atılan başlık ise şu: Kilis'te 17 kişi öldü, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü 'IŞİD roketleri yanlışlıkla atılmış olabilir' dedi ..

insafınız kurusun ..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches