darbe hakkında paylaşım yapmayan insan

elfirâşetüzzerka
darbe hakkında sosyal medyadan, yazdığı herhangi bi platformdan, darbe teşebbüsü hakkında en ufak bi paylaşım dahi yapmayan insandır. sorsan, bın sıyasıtlı ılgılınmıyırım cınım derler, ama tüm özel anlarını sürekli oralardan paylaşırlar. bi kere bu siyaset değil vatan meselesi. sen, 16 temmuzda sosyal hesabından kocişinle qayfe geyff, bugün ooluşumla parka gittik şeklinde paylaşımlar yapamazsın. çocuğuna ördüğün dantelli yeleği kızlaar, güzel olmuş muu diye paylaşamazsın. darbe olsaydı yapabiliyor muydun bakalım o qeyyf leri. bi de oyun istekleri geliyor ki, deli oluyorum. klavye kahramanlığının lüzümu yok diye düşünülebilir, herkes kendi vatan sevgisini kendi içinde yaşasın diye düşünen olabilir. olamaz kardeşim. sabah gözümüzü açar açmaz ilk baktığımız, uyumadan önce en son baktığımız sosyal medyadan, görüşünle alakalı fikir beyan etmek, safını belli etmek zorundasın. köy yanarken deli saçını tarar hesabı, ben öfke doluyken sen otla böcükle zaman geçiremezsin.
paranoyaya bağladım belki ama, burası da bi sosyal platform olduğu için özellikle bu konu hakkında tek kelime fikir beyan etmeyen herkesten fetöcü mü acaba diye şüphe duyuyorum. herkesten!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches