darbe hakkında paylaşım yapmayan insan

cayisallama
darbe hakkında paylaşım yapmıyorum. Yapanları da anlamaya çalışıyorum sadece.

İlk darbeyi hissettiğimde 15 temmuz 22:30 gibi sonucu ne olursa olsun (darbe olsun ya da olmasın) ben bu rezalete karşıyım anlamında ''Allah bu milleti korusun. Ümmet,devlet,millet'' diye yazmıştım. Sonrasını felaket bir kaygı düzeyinde takip ettim.

Bu gün için ise şu boyutta durum. Herkes aman şunu yaptılar, aman şu şöyle oldu, bu böyle oldu.Bunu otobüste, cafede, yolda, cami bahçesinde hemen hemen her yerde dile getiriyor. BEn bu tarz konuların kahve muhabbetine dönüşmesinden oldukça rahatsızım. Tamam bi fikriniz var, bu fikrinizi de dile getirmeniz de güzel ancak bi yerde dursun bu artık.

Geçenlerde gezi olayları ile mukayese edenler bile vardı. Bu dönemde ses çıkarmayanlar otomatik olarak gülenci olup çıktı. Olayı ciddi anlamda karıştırıyorlar. Zulüm dönemi değil şu an. Her şey normale dönmüş durumda.

Ayrıca bu paylaşımı yapan insanların çoğu zaten gülenci değil miydi? Şimdi beni de orada görmesinler sabah akşam facebooktan bildirim alıp duruyorum. Diğer taraftan koyu ak partili gençler birden ülkücü olup çıktılar.

Şahsi olarak bu konularla ilgili bende konuşmak isterim ancak en azından az daha zaman geçmesi lazım. Her şey su üstüne çıkması lazım.

Artık darbe hakkında konuşmaktan ziyade bu darbeyi yaptıran kişiler ve bu kişileri bu kadar büyük bir topluluk haline getiren siyasi erk konuşulmalı. Kamuya bi ton haram yiyici yerleştirilikten yumulan gözler konuşulmalı.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches