fetö ya da pdy

spazmoldum
fetullahçı terör örgütü ya da paralel devlet yapılanması'nın kısaltmaları ..

ülkemiz için pkk'dan bile tehlikeli olduğu bir çok insan tarafından dile getirilen, demokrasi düşmanı, abd ve israil adına hükümeti yıkma görevi almış ancak eline yüzüne bulaştırmış, dine hizmet olarak başlayıp sonunda taşeron bir terör örgütüne evrilmiş yapıdır ..

hazırladıkları iddianamelerde geçen; '' zamanın başbakanı '' sözleri ya da önde gelen mensuplarınca sık sık dillendirilen '' hepsi yurt dışına kaçaklar '' ifadeleri artık fıkra konusu olmuştur ..

örgüte ismini veren fetullah gülen'in bedduaları kendilerine dönmüştür .. fırsat bulanın kaçtığı, kaçamayanların ise yapılan operasyonlarla bir bir yakalandığı bir paralel yapıdan bahsediyoruz ..

ek olarak:(gbkz:milli güvenlik siyaset belgesi)'ne; '' ulusal güvenliği tehdit eden legal görünümlü illegal yapı '' olarak girmiştir ..

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches