pkk

spazmoldum
ülkemizin doğusunun harap hale gelmesine neden olan dış güçler tarafından yönlendirilen terör örgütü ..

şu sıralar batıda da bombalar patlatıyorlar .. amaçları ülkenin iç karışıklığa düştüğü izlenimi vermek .. iç savaş için yol arıyorlar .. bilmiyorlar ki pkk ya karşı mücadelede halkımız hükümetimizi desteklemektedir ve yaptıkları saldırılar türk kürt kardeşliğini bozamayacak ..

bu arada devletimizin doğuda vermiş olduğu mücadele bir askerimizin sözü ile söyler isek nobel barış ödülü getirebilecek bir mücadeledir .. çünkü pkk ile savaşırken masum halkımızın zarar görmemesine dikkat edilmiştir ve bu yüzden yöre halkımız devletimizin yanındadır .. iç savaş çıkmasına müsaade edilmemiştir, edilmemektedir inşallah edilmeyecektir de ..

son oyunları bu ..

akparti belki bir abd projesi olarak başlamıştır ancak daha sonra rte gücü eline alıp abd den bağımsız, ülkemizin yararına politikalar izlediği için abd nin piyonu olan deaş ile pkk ile hizaya getirilmeye çalışılmaktadır .. eski abd büyükelçilerinin ve batı medyasının sürekli ülkemizi ve özellikle de cumhurbaşkanımızı hedef olması boşuna değildir ..

biz ülkemize de, halkımıza da, cumhurbaşkanımıza da sahip çıkıyoruz, çıkacağız ..

ha diğer görüşte olanlar mı herkese saygımız var, her türlü eleştiriye açığız ancak 1128 ve sonrasında belki sayısı 3128 olan akademisyenlerimiz gibi çıkıp da pkk nın adını hiç geçirmeden siz pkk ile çarpışan askerimize ve dolayısı ile devletimize saydırırsanız kusura bakmayın sizin yeriniz bizim yanımız asla olamaz .. siz gidin abd de yaşayın onların dümenine su taşımanın, milli menfaatleri gözeten bir muhalefetle alakası yoktur çünkü ..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches