iran cumhurbaşkanı hasan ruhani'nin evi

kultabisi
aslında başka bir sözlükte gördüğüm başlığı kopyalamak gibi bir alışkanlığım yok ancak, bugün başka bir sözlükte gördüğüm bu başlığı buraya taşımadan edemedim.

dikkatinizi çekti mi bilmem, ev doğalgaz sobasıyla ısınıyor. kombi bile yok.

evin dışardan görünümü. herhangi bir anadolu kasabasındaki, herhangi bir evden farkı yok.

veli ziyaretine gidilen herhangi bir evin iç dizaynı gibi. eşyalar standart bir türk evinden bile daha sıradan. hani numan kurtulmuş (akp genel başkan yardımcısı), zamanında has parti genel başkanıyken, şimdiki cumhurbaşkanı için 'harun gibi geldiler karun gibi oldular.' demişti ya. hasan ruhani'nin evine baktığımda, aslında harun gibi gelip harun gibi kalınabileceğini de görebiliyoruz.
saygıdeğer cumhurbaşkanımız, geçenlerde gine'ye gidip de, başkanlık konutunu görünce, 'burası özellikle gine'nin makamına yakışmıyor.' yemişti ya. iran'a gidip, ruhani'nin evini görse, herhalde oracıkta adamların yüzüne tükürürdü.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches