16 nisan 2017 başkanlık sistemi referandumu

abuzeroklava
2017 yılı içerisinde olacak referandumdur.

Hayırcılara daha iyi anlatmak için şöyle söyleyeyim. Eğer baştan beri böyle bir sistem olsaydı 2002'de iktidara gelen Tayyip Erdoğan'dan 2012 yılında kurtulmuş olacaktınız! Yeni anayasa ile bir kişi ülkeyi en fazla 10 yıl yönetebilecek. Şimdi söyleyin Evet mi Hayır mı?
Yine mi hayır... O zaman bir de şuna kulak verin. Şimdi evet derseniz, Erdoğan'ın katılacağı son seçim 2019'daki olacak. Onu kazansa bile son dönemi olacak. Yani evet dersen, en geç 2024'te Erdoğan'dan kurtulacaksın. Şimdi söyle evet mi hayır mı?
Yine mi hayır... 2024'e çok mu var. Sen bilirsin kardeş... O halde iş yine Erdoğan'a Allah ömür versin diye dua eden milyonlarca teyzeye kaldı. Haberin olsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches