babanın öz kızına şehvet duyması fetvası

venüs
9. Yaş sınırının neye göre konulduğu belli olmayan fetva. Korkutucu olan bu din alimlerinin kaynaklarıyla vermeleri yani bunu merak edip bunu araştıran arap ilimciler varmış. En iğrenci insanın bunu merak etmesi. Ben @6'nın kafasından istiyorum. Bizim kültürümüze gireceği belliydi demiş. Haberleri okumazmısın kardeşim bizde kızın başına böyle birşey gelirse kız suçlu olur. Kadın tecavüze uğrayınca \"kuyruk sallamıştır\" diyenlerle dolu ortalık. Birde artık bu gavurlara bok atmayı bırakın adamlar nikahsız ilişki yaşıyor olabilirde sanki recavüz onlarda normalmiş gibi davranmayın. Git bak güzel kardeşim orda çok var deme sebebin senin ülkendeki gibi örtbas edilmeyişinden. Yahut 14 yaşındaki kızın bekareti gitmesin diye ters ilişki yaşayan(çocuk bu yüzdem defalarca ameliyat oluyor)erkeklere beraat vermiyor adamlar. Avrupada bazı ülkelerde amerikada bazı eyaletlerde kümyasal hadım uygulanıyor.
Ayrıca güzel kardeşim senin müslüman kardeşlerin bugün o gavur ülkelerine göç edebilmek için canından oluyor denizde de komşu müslüman üşkelere gitmiyor(türkiye gibi bir iki ülke hariç)
@7'de moderatör kardeşimde solcu gazete tık almasın istiyorsa googlea yazsın birçok sitede var. Ben facebookta bi yönlendirmeden okudum mesela. Fakat star, yeni akit gibi havuz takipçisiyse habere ulaşamaz .
Burası düzgün bir ülke olsa idi diyanet derdi ki \"öz kızınıza böyle bir ilginiz varsa acilen psikolog ya da psikiyatra gitmeniz gerekir\" .
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches