04 mart 2016 başörtülü kadına polis şiddeti

elfirâşetüzzerka
Zaman gazetesine kayyum atanmasını protesto etmek amacıyla izinsiz gösteri yapan fetö örgütü ablalarından birinin başına gelen durum.

Mesele şu ya da bucu olması değil. Kimsenin hele bir kadının fiziki zarar görmesini istemem. Orası ayrı mevzu.
Ancak şunu da merak etmiyor değiliz. Bu haberi yazan tek kaynak olan Cumhuriyet gazetesi yazarları, 28 Şubat döneminde tek istedikleri eğitimlerini tamamlamak olan ve bunu Allahın âyetlerinden bir ayet olan baş örtüleri ile, kimsenin kendi kılık kıyafetlerine karışmadan, giyim kuşamlarında özgür olarak yapmak isterlerken neredeydiler, sırf başörtülerini açmadıkları için okullarından kovulurken, olmadık hakaretlere maruz kalırken sokaklarda yüzlerine tükürülürken, ikna odası diye tehdit odalarında işkence görürlerken neredeydiler? Şimdi ne oldu da baş örtüsünün savucusu (!) Oldular böyle? Baş örtüsü savunuculuğu değil insanlık denmesin sakın çok gülerim. İnsanlıksa eğer, neden o dönemde bacılarımızı savunan bi sol medya habercisi çıkmadı. Ne savunması, hepsi ellerinden gelse bir kaşık suda boğacaktı neredeyse. Bu ablamız alanen terör örgütünü savunuyor diye mi gazeteci vatandaş onu savundu, yoksa ciddi ciddi baş örtülü olduğu için mi acaba?? Dediğim durum..

edit: savcılık, bu oyunu da deşifre etti.
(bkz: çevrilen oyunlara başörtüsünü alet etmenin iğrençliği)
(bkz: acizlik)
http://www.yeniakit.com.tr/haber/savcilik-fetonun-oyununu-desifre-etti-143869.html
(bkz: provakasyonlara gelmeyelim!)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches