cinsel gücü artırıyor diye mama yiyen mülteciler

GALADRİEL
Habervaktimden hürriyete geniş bir yelpazede çıkmış haberdir. Doğruluğu yüksektir. Zira 11milyonluk yunanistanda 2014 yilinda 92bin bebek, turkiyedeki 3milyon suriyeli 2015te yapmis 55bin bebek. Acı kısmı bunun sadece kayıtlılardan çıkması birde kayıtsızı var. Acıyamıyorum affedin. Özellikle yetişkin suriyeli erkek görünce.
Arkasinda 2 yetim birakan güneydoğuda şehit olan mehmedin vergileriyle suriyeli abdülün daha iyi şey yapmak için bebek mamasına bile hallenmesini kabul edemiyorum. Mehmedin iki emanetine bakamazken 20metrekarelik çadır odalarında üç beş yılda ikişer üçer çocuk yapanları sevemiyorum. Faşist değilim insanım betonlara koydukları bebekleri gördükçe içim sızlıyor. Bizlerle bu adamların çocuğa bakışı bir değil. Biz aç kalır çocuğumuza bakarız. Üçbeş suriyelinin yaptığı hepsine mal edilemez diyip polyannayı bile isyan ettirmeyin, sıkıntı çıkartacak kadar çok tüketimden bahsediyoruz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches