chp'nin pyd'ye terör örgütü diyememesi

GALADRİEL
Çok uzun yazıları haketmeyen tanıma sahip baslık.
Şahsın dun dundur mantigiyla teroristlerle gorusulmesini desteklemesi ise kayda alinsin itiraftir. Zihniyetini ve çapini gostermesi açısından belirteçtir. Canim ya teroristlerle konusulurken destekledigin kafa ne kafasiydi? Kandirildin gerci gitte yetim kalan sehit cocuklarina anlatsana bunu. Silah birakma sureci yazmis bir de canim ya sehirleri muhimmat deposu yaptilar lafi en yetkili agizlardan soylendi. Silah birakma degil depolama. O yollarda patlayan mayinlarin mimari senin kafan.

Tukursek yarabbi sukur derler fetoculuk hala icine islemis demiski \"\"\"zamanında rütbeli askerlerimiz, hudson enstitüsü'ne gider; '' pkk ele başlarını türkiye' ye teslim etmeyin, bu akp nin işine yarar '' derdi .. '''''\" hudson enstitusu ne desen bos bos bakar muhtemelen cemaatin hucre evlerinde ogretilmis...rutbeli askerler kim desen onada cevap yok iftira icine islemis, orduya çamur atmak bu güruhun belirtecidir. Bakiniz ergenekon bakiniz balyoz.
Yazi yine uzun oldu, okuyup isine gelmediginden anlayacagini bildigin halde yaziyorsun uzun uzun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches