şapka devrimi

GALADRİEL
24 kasım’da kayseri’de, 27 kasım’da maraş’ta, 17 aralık’ta rize’de, 31 aralık’ta ankara’da, 2 ocak’ta çorumda, 1 şubatta giresun’da halk eylemleri görülür. sonuç yine aynıdır. “bu yüksek ve önemli amaç” için (gbkz:binlerce kişi öldürülür yüzlerce kişi asılır. onbinlerce kişi hapse atılır. )bu arada bu şehitlerden biri de herkesin bildiği rahmetli iskilipli atıf hoca’dır. başka söze ve başka misale gerek var mı?

Cumlelerdeki akılcılığa bak yarabbim... binlerce kisi oldurulmus yuzlercesi asılmış. Asilanlar marsa gitti heralde. Onbinlerce kisi de hapse atilmis.

iskipli atıf hoca demiş birde okusan be guzelim evet sariktan yargilanmistir ama beraat etmistir. Idami ise milli mucadele karsiti hareketlerindendir... ama yalan soylemek sizin icin rahatsiz edici degil...icin icin Ataturk dusmanligi her firsatta. Sariklilara ne sevdaymis arkadas.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches