13 mart 2016 ankara patlaması

dulcinea
başladılar yine avrupadan örnek vermeye. bunların seçtikleri adamlar da böyle, madende göçük olur 18. yüzyıl avrupasından örnek verirler.
başkentin göbeğinde, şehrin aktarma merkezinde -son patlamada- başbakanlığa 150-200 metre (gbkz:yargıtay)a bilemedin 500 metre mesafede olmak üzere 6 ayda 3 patlama oluyor, yüzlerce masum insan parçalanarak feci bir şekilde ölüyor, \"hükümete ve mite saldıranlar gerizekalı\" deniyor.
devlet, benim güvenliğimi sağlamak zorunda! bunu aklın alıyor mu?
ben \"bir sonraki patlamada ben de öleceğim\" diye düşünmemeliyim! peki bunu algılayabiliyor musun?

arkadaşlarım beni arayıp \"istanbul'a dön, burası oradan daha güvenli\" dememeli, ben devletin kalbinde ikamet ediyorum! bunu çözdün mü?
benim her türlü özgürlüğümden önce can güvenliğimi sağlamak zorunda olan kurum devlet, mit.
benim 11 yaşındaki öğrencim \"öğretmenim ben de ölmek istemiyorum\" diye ağlıyorsa sınıfta, çocuklar suratıma bakıp \"bir yakınınızı kaybettiniz mi?\" diye soruyorsa kusura bakma da senin o çok savunduğun hükümet hiçbir boka yaramıyor demektir.
kime saldıralım kardeşim? sivas karahasanlılar köyü derneğine mi, sultanbeyli trafik tescil şube müdürlüğüne mi?
bir gidin allahınızı severseniz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches