13 mart 2016 ankara patlaması

venüs
5 ayda ankaradaki 3. patlamadır. Ankaralı aileler artık nerdeyse ayda çocuklarını yaşıyormusun diye aramaya başladı. Vaad edilen istikrar bu olsa gerek. 34 can yitip gitti. Ne denir ki? ben hayatımda ilk kez terörden böyle korktum belki de hergün simit aldığım simitçinin dağılmış arabasını gördüğümden, arada bir işim düşen kuyumcunun kepenkli tezgahı önündeki parçalardan...ki bunlar bombanın karşı caddesi. güvenpark dolmuş, taksi,otobüs durağı içiçe. metro durağının önü seyyar satıcı. kenarda polisler bekler. Banklarda gençler yaşlılar illa birileri olur.
megri megri türküleri dillere dolanan, mühimmatlar şehirlere yığılırken göz yumanlar, teröristle masaya oturanlar da utansın. çok bağırdık yırtındık şehit kanları üzerinden pazarlık olmaz dedik. olur dediler, kanın akmasının devam etmesini mi istiyorsun faşist mhpli ülkücü ya da faşist ulusalcı dediler. şimdi pkkyı niye kınamıyorsun diyor aynı kişiler, terörist zaten ne diyim sanki canım cicim diyorum at hücreye gebersin diyorum başından beri anlaşılmaz bunlarla diyorum. ne diyim. 2 maç kaybeden feneri, maç kaybeden cimbom başkanını istifaya davet eden sen değil misin bana niye kızıyorsun.
en iyi terörist ölü teröristtir dediğimde benim yanımda olsaydın bugün mayınlarla şehit olanlar, bombayla yitip gidenler sağ olacaktı belki.
doğu güneydoğu sınırına çekeceksin 30 metrelik duvar, 1kmlik de mayınlı arazi, dışardan geleni engelleyeceksin içerdekini temizleyeceksin. bunun yerine bir de milyonlarca ne üdüğü belirsiz suriyeli geldi. ALLAH ÜLKEYİ, İÇİNDEKİ MASUMLARI KORUSUN.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches