karamanda 45 erkek öğrenciye tecavüz

venüs
iddia demişler vurgulaya vurgulaya. Hani evet hak verecek gibi oluyorum bir an, bu iddia diyen tiplerin yazıları ya da destekledikleri güruh geliyor aklıma. en basitinden ergenekon yahut balyoz davalarında denilenler. bir de şu aynı olay bırakın 45 i 1 çocuk için çydd ya da tev'e bağlı bir yerde gerçekleşseydi böylesine vicdanlı olurlar mıydı?
Suçun bireyselliği filan denmiş dernek açıklamasında hep dikkat ederler zaten suçun bireyselliğine.
şimdi bu haber hakkında yayın yasağı konuldu, sanırım bu tip bir olayda ki ilk yayın yasağı. 45 i bilemeyiz ama 10 erkek çocuğu tecavüz raporunu almış. bak 8'di 10 oldu rapor alan sayısı. şimdi bu fiili işleyen deyyus bunu kendi evinde yapmamış, çocuğun evinde yapmamış okulda zaten yapamaz bu deyyus bu şerefsizliği nerede yapmış? bu deyyus bunca çocuğa hallenirken kimse bakmamış mı duymamış mı?
9-10 yaşındaki çocuğun böyle yerlerde ne işi var? devletin kendi kurum kuruluşları var, her ilçede nerdeyse her köyde.
bak sapıklık düzeyi gittikçe artıyor güzel kardeşim, kadın sokakta gezmesin, sokakta gezen kadına tecavüz ederler, hamile kadın dolaşmasın, mini giyene tecavüz ederler, o saatte ne işi varmışlardan level atlanıyor ülkede çocuk lan çocuk, kız çocukları erkek çocukları da ayırd etmeden hemde. sen 30 yaşındaki kadının giyeceğine rahatlıkla karışabiliyorsun, kendine hak görüyorsun, mini etek giyerse ahlakım bozulur diyecek kadar sapıtmışsın ama bu tip olayları es geçiyorsun.
biride islam dinini karıştırmış, kafa süper tecavüz diyoruz çocuğa tecavüz...islamı sen karıştırma asıl kalkan yapmak için.
biri de basında çıkmamış demiş tabi ya adı geçen malum vakfın adını geçirir havuz medyası tabi. zaten yayın yasağıda geldi. haberden bahsedebilirsiniz vakfın adı geçmesin yeter.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches