pkk

spazmoldum
madde madde yazalım ..

1. şimdi geçmişe baktığımızda o zaman yapılan hataları daha iyi anlıyoruz .. pkk yı kürtlerin tek temsilcisi gibi görmek ve apo yu kullanarak pkk nın bitirileceğine inanmak yanlış bir düşünce imiş ..

2. çözüm sürecini daha çok sivil toplum örgütüne ve halka yaymak ve paylaşmak lazım imiş ki günümüzde de bu hala geçerlidir ve devlet; pkk silahı bırakıp yurt dışına gidene kadar operasyonlarına devam etmek zorundadır ..

3. dün yapılan hatalardan ders alındığını düşünüyorum ve buna inanmak istiyorum ..

4. şu ulusalcı kanadı ben çözemedim arkadaş .. şu an ulusal kanalı izlersen görürsün ki rte yi objektifçe eleştiren ve yeri geldiğinde destekleyen, fetö operasyonlarını da, pkk operasyonlarını da en çok destekleyen kanat oldular .. doğu perinçek in ermeni soykırımı karşısında verdiği mücadeleye ise sadece saygı duyulur ve ancak alkışlanır ..

5. sistemimiz malum demokrasi ve bu işleri çözmesi gereken ak parti dir .. desteklenmesi gereken de mecburen ak partidir .. ve eleştirilmesi gereken de elbette ak partidir .. benim sizin yazdığınız eleştirilere bir itirazım yok .. benim itirazım; en neticede ülkesinin yanında olmayan, patlamalara içinde bir yerlerde oh diyen ve pkk ile mücadelede sadece ve sadece hükümeti suçlayan pkk yandaşlarınadır ..

edit: son maddeyi yeterince sindiremediğini düşünüyorum ..

ek olarak yine de haklı buluyorum seni .. ak parti nin hata yapmasını istemezdim terörü çözmesini isterdim ve beklerdim .. şehit anneleri dahi ak parti yi destekliyordu bildiğim kadarı ile ..

keşke böyle olmasa idi ancak yanılmak da bizim doğamızda olan bir şey .. tekrar hatırlatıyorum demokrasi içinde başka bir yol var mı tavsiye edeceğin ..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches