pkk

venüs
sen madde madde yazarsın da bomboş yazarsın.
(gbkz:1. şimdi geçmişe baktığımızda o zaman yapılan hataları daha iyi anlıyoruz .. pkk yı kürtlerin tek temsilcisi gibi görmek ve apo yu kullanarak pkk nın bitirileceğine inanmak yanlış bir düşünce imiş ..) yazılmış. bakın bu kafa teröre alışın diyen kafa.
canım ya hata yapılmışmışmışşşşşşşşşşşşş, ölen onca insana gidip anlatsana. masumiyete bak yola gel. sivil toplum örgütü değil bahsettiğin ,otopark çetesi değil masaya oturulduğu gün itibariyle 30bin kişinin katili, asker polis öğretmen bebek demeden ...
canım ya 'hata imiş'. ölenlerin yakınlarına söyle olur mu? misal geç ankarada 6.5 aylık karnındaki bebğini kaybeden kadına kusura bakma hata imiş de. terör olayları minimize olduğu bir tarihte şehirlere mühimmat yapılmasına izin verildi de.

e bu kafayla herşeyi destekleyebilir insan nolacak en nihayetinde hata yapılmış der geçersin. üç gün sonrada bugün için hata yaptım dersin olur biter.

teröristle anlaşılmaz. teröristin ırkı milliyeti yoktur. terör adam ayırmaz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches