karamanda 45 erkek öğrenciye tecavüz

kultabisi
herhangi bir topluluktaki, herhangi bir insanın yaptığı iyi ya da kötü bir fiilin, topluluğun tamamına mal edilmesine ahlaken de, fikren de karşıyım.
bu sapığın sapıklığını, adı geçen vakıftaki herhangi bir yetkili ya da yetkisiz çalışanın bilmesine rağmen bilmezden gelmiş olabileceğine ihtimal vermiyorum. bırakın bilmeyi, şüphelenilmiş olsa bile, bir saniye bile tahammül edilmeyeceğinden de eminim.
bu tür olaylar, toplumun her zümresinde, her cemaatte, her inisiyatif içinde gerçekleşebilir.
benim derdim bu sapığın adı geçen vakfın içinden çıkmış olması değil.
benim derdim bu olayın ortaya çıkmasının üzerinden, kişilerin bu olaya ve vakfa yaklaşımında gösterdikleri omurgasızlık.
'kardeşim suç kişiseldir. bunu neden vakıfla ilişkilendiriyorsunuz?' deyip, aynı paragraf içinde 'filanca vakıfta da fahişe olarak yetiştirdikleri ajanları tsk içine yerleştiriyorlardı. teröristlere burs veriyorlardı.' gibi, mide bulandırıcı bir üslubu kullanmayı kendinde hak görebilen zavallıların, islamiyeti savunmaya çalışmalarını gördükçe, kan beynime sıçrıyor.
hakkaten diyorum, zekasını nefes alıp vermek, beslenmek ve biyolojik ihtiyaçlarını gidermek dışındaki şeyler için de kullanabilecek kapasitesi olan herhangi biri, savunduğunu sandığı değerlere bu kadar zarar verdiğinin farkında nasıl olmaz?..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches