cumhuriyet gazetesinin ankara provokasyonu

GALADRİEL
en son geline noktada yazarın biraz şerefi varsa 'sözcü gazetesinde kan donduran yorum' başlığıyla neredeyse havuz medyasının tamamında verilen habere de tepki verirdi. ama malesef. provakasyonun tillahını yapıyor. (yaz google'a)
sayın yazarlar oyunlara gelmeyin ankara patlaması sonrası biri gazete yorumu biri sahte bir twit olmak üzere iki mesaj, ikisi de kutuplaştırıcı, ikiside bölücü, ikiside düşmanlık kokan, azıcık şerefiniz haysiyetiniz varsa birine ses çıkartıp birine yüzünüzü dönmezsini ama ne diyorum biraz şeref varsa.
iki başlık:
(gbkz:ölenler chpli ya da paralel o halde sorun yok)
(gbkz:sözcü gazetesinde kan donduran yorum)
gazeteler türkiye'de ideoloji satar. ideoloji ise fikri olmayanlara pazarlanan en güzel nimetlerden.
tepki vermek bedava, insan olmak çok kolay, iki başlıkta solda birini gören diğerini de görüyor, birini pas geçiyorsa, ne düşünelim?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches