fadime özkan

spazmoldum
bu ülkeye karşı terör örgütleri birleşti mi, birleşti ..

cemil bayık çıkıp pkk'nın hedefinin recep tayyip erdoğan'ı düşürmek olduğunu söyledi mi, söyledi ..

bana eleştirdin mi diye soruyorsun ak parti'yi .. çok uzağa gitmene gerek yok .. ak parti eleştirileri başlığına bakarsan zaten görürsün ak parti'yi nasıl eleştirdiğimi ve eleştirmek gerektiğini her zaman söylüyorum ..

diyorsun ki hangi yazım ile beni pkk yandaşı yapıyorsun ve akabinde de asıl beni dökülen kanların sorumlusu olmakla suçluyorsun ak parti ye oy verdiğim için ..

ben de sana soruyorum bugüne kadar pkk yı bitirmek için recep tayyip erdoğan ın yaptığını yapabilen çıktı mı .. hatta onu geçtim .. kürt kardeşlerimizin sorunlarını kendi meselesi yapıp siyasi kariyerime mal olsa da bu sorunu çözmek için çabalayacağım diyen çıktı mı .. çıkmadı .. rte hata yaptı mı, yaptı .. ancak bu sorunu çözmeye çalışmadığını ya da terörü azdırmak için bunları yaptığını söylersen sana sadece gülerim ..

ayrıca sen hala bana dün fetullah ı desteklediğimden bahsediyorsun .. ben ondan önceki gün de mhp ye oy verin demiştim bir sorana .. oysa aynı mhp gitti, ecevit in iki dudağı arasına sıkışıp kaldı .. yani bende hatadan çok bir şey zaten yok ve hatasız olduğumu da iddia ediyor değilim.. ancak ben dün nasıl fetullah ı islama hizmet ettiğini düşündüğüm için, savunduysam bugün de islama değil kendine ve cia ya hizmet ettiğini düşündüğüm için karşısına geçiyorum ve yerden yere vuruyorum .. ben bildiklerimden sorumluyum .. bildiklerim ile kararlar alıyorum .. yeni bilgiler ile kararlarımı sorguluyor ve kendimi yeniliyorum .. sen ise bir ak parti düşmanlığına tüm iyilikleri yok sayıyorsun .. ak parti'nin ülkemde ne hizmetler yaptığını merak ediyorsan yine ilgili başlığa bakabilirsin ..

aynı çerçeveye nasıl giriyorsun şöyle .. ak parti düşmanlarına bakıyorum ve senin durduğun yere bakıyorum .. aranızda çok da anlamlı bir fark göremiyorum .. cemil bayık da, hasan cemal de, fetullah da, senin dediklerini diyorlar .. sen bana aranızdaki farkı söyleyebilir misin ?

ha bir de yeri gelince demokrasi, insan hakları dersiniz .. sonra ak parti yi desteklediğim için dökülen kandan beni sorumlu tutarsınız .. hadi ordan cevabını yeterli görüyorum ..

selamla kal güzel arkadaşım ..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches