deniz gezmiş

gercektosunpasa
Sadece burada değil bütün sözlüklerde ya da sosyal medyada da şimdi olsa ne iş yapardı muhabbetleri dönüyor. Az midem bulanmıyor değil sizden.

Şöyle açıklayayım kırmadan incitmeden;
Bu ve bunun gibi bir sürü genç var Türkiye de eskiden de vardı bu gün de vardır. Şimdilerde hdp çatısı altında birleşmişlerdir orada haklısınız. Bu gün yaşasaydı muhtemelen o da hdp altında birleşecekti ya da hdp gibi sol bir partiyi direk kendisi kuracaktı.

Rahatsız olunan şey hdp=pkk yani bu kişi de hdp altında olsaydı o zaman otomatikmen pkk lı olacaktı.
Hdp çatısı altında birleşen sol örgütlerin hepsi silahlı mücadeleyi savunmaz,savunmuyor. Uzantıları var kabul ama hepsi pkk yı da savunmaz. Devrim direnişle gelir mantıkları var ama hepsi silahlı mücadele vermez ve ondan yana değillerdir.

Öncelikle bu hdp denen pislik partinin içerisindeki herkes silahlı mücadeleyi savunmuyor. Aralarında illa ki iyi insanlar vardır. Belki bizden daha vatanperver. Bu genellemeleriniz, yaftalarınız, etiketlemeniz insanı oldukça rahatsız ediyor doğrusu. Ensar vakfı ile ilişkili herkesin tecavüzcü olması gibi. Yafta ile çamur ile.

Bu adam bu gün olsaydı pkk lı olacaktı diyelim. E biz bunu diyoruz kardeş ama bu senin beyninin pis bir ürünü değil mi? Bi de benim beynimde kini dinle. bu gün bu adam yaşasaydı avukat olacaktı ve devletin kanunlarını savunacaktı, vasiyetinde kardeşlerinden istedikleri şeyleri kendisi yapacaktı.

Devletin astığı üç genç var ve olasılıklar üzerinden yaftalıyorsunuz. Az vicdan.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches