erdoğanın düğün takılarını mehmetçiğe bağışlaması

kultabisi
hep söylüyorum, akboylar'ın bu dünyada en uzak oldukları şey bilgidir. daha doğrusu doğru bilgidir. sadece kendilerine sunulanı alabilecek kapasiteye sahiptirler. daha fazlası değil.
gelelim, başlıktaki iddiaya.
doğru mudur? buna asla imkan vermiyorum. ama keşke olsa. şayet olursa ya da olduysa, yine bu başlıkta sümeyye erdoğan ve eşini alkışlamaktan asla imtina etmem, utanmam. bilakis sevinir ve takdir ederim.
tekrar gelelim, girişte akboylarla ilgili söylediğime. durduk yerde söylemedim bunu. entrylerden birinde link verilmiş. her ne kadar verilen linkin doğruluğuna şüpheyle yaklaşsam da, yine de linki tıklayıp yazılanları okudum ve linki burada paylaşanların linkte yazılanları okumadığından emin oldum. zira, linkteki haberin hiçbir yerinde düğün takılarının mehmetçik vakfına bağışlandığına dair bir ibare yoktu.
linkte ne yazdığını size söyleyeyim. linkin en başında, takıların geri gönderildiği yazıyor. buraya dikkat: mehmetçik vakfına bağışlandığı değil, geri gönderildiği. yani, takı getirenlere demişler ki, 'sağolun. düşünmeniz yeter ama takı kabul etmiyoruz.'
yine linkin ilerleyen bölümlerinde bir yerde de, nikah törenine çiçek göndermek isteyenlerin çiçek göndermek yerine, mehmetçik vakfı, polis ya da şehit yakınlarına bağışta bulunulmasının istendiği yazılmış.
bizim akboylar da, takıların geri gönderildiği kısımla, çiçek almak isteyenlerden mehmetçik vakfına bağışta bulunulmasının istenmesi kısımlarını kolajlayarak, 'takılar mehmetçik vakfına bağışlandı' diye mikkemmel bir haber yumurtlamışlar.
okuyun akboylar okuyun. ve okuduğunuzdan daha da fazla düşünün...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches