meşhur erzurum ramazan dayağı

dulcinea
tuttuğu orucun kabul olup olmadığından emin olmadığım kişileri ortaya çıkaran başlık. öyle bir konuşuyor ki, neredeyse dayağı haklı gösterecek.

oruç tutanın amacı sadece saatlerce aç kalmak mı, yoksa nefsi terbiye etmek mi ondan bile haberi yok. arkadaşım, insanların karşında yemek yiyip bir şeyler içmeleri seni bu kadar rahatsız ediyorsa çok kolay, oruç tutmazsın olur biter. amacın nefis terbiyesi değil mi? birileri yer içerken zorlanıyorsan kusura bakma da daha ramazan ayının düşüncesini kavrayamamışsın demektir.

ramazan ayı dışında insanlar dışarıda yemek yerken \"ulan insanlar yiyecek ekmek bulamıyor, ayıp değil mi dışarıda yemek yiyorsun?\" diyemiyorsan, sosyal medyada ne yediklerini adım adım paylaşan insanlara \"aç olan var olmayan var, inşallah dayak yersin!!11\" diyemiyorsan kusura bakma da sen koca bir iki yüzlüsün.

bir de ucunu doğal afetlere bağlamış, ona random gülmekten başka cevabım yok. akjshjas

bu dayak olaylarını ramazanda duymak da ilginç. muharrem oruçlarında milyonlarca alevi güzel güzel tutuyor oruçlarını. üstelik daha ağır bir oruç, bildiğiniz gibi. \"oruç tutmuyor, karşımda utanmadan yemek yiyor!!!\" diye karşısındakini döven bir alevi gördünüz mü? şimdi sıra bende; edep ya hu!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches