almanya nın ermeni soykırımını tanıması

spazmoldum
m. necati özfatura:

Bizim soykırım konusunda alnımız açık, tarihî sicilimiz temizdir. Ancak bu konuda Batı’nın ve özellikle Almanya’nın sicili bozuktur. Almanya sadece 1904-1906’da Namibya’da on binlerce Afrikalıyı katletmiştir. Batı dürüst ve samimi değildir. Çifte standartlı yani “münafık”tır.

AB’ye verilecek en büyük karşılık Suriyeli mültecilerle onları baş başa bırakmaktır. İslam karşıtları tek millettir. Buna Türkiye’deki hainler de dahildir. Peki neden Türkiye üzerine bu kadar oyun oynanmaktadır? Çünkü \"Türkiye’nin Kızılelması\" olan 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini önlemek istemektedirler. Yine ayrıca Türkiye’nin Afrika ve Orta Doğu’da söz sahibi olmasını da set çekmek istemektedirler.

10.06.2016 türkiye gazetesi

[ yazının tamamı:http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/m-necati-ozfatura/591843.aspx ]
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches