başkentgaz

cayisallama
Allah bin belasını versin dediğim firma. Allah bin belanızı versin.

Sinirden elim ayağım birbirine girdi dün. Derdimi anlatmak gerekirse;

Evi taşıyacağım için mecburen faturaları da taşımam gerek. İlk önce şu doğalgazı halledeyim sonra diğerlerini yaparım diye başkentgaza gittim. Evraklarım falan hazır. Sıraya girdim önümde var 100 küsür kişi. Bekle allah bekle en sonunda sıra geldi. Gişede bulunan kadına ablacım ben ikametgah değiştirecem yeni ikametgahıma sayacı tanımlayabilir misiniz? Eskisini de kapatmak istiyorum dedim. Kadın işlemleri yapmaya başladı. Sonra bu gün kapatırsanız gazınız kapatırsanız dedi. BEn de iki gün sonra kapansa olmaz mı dedim mümkünatı yok dedi. Mecburen olsun dedim.

Yeni abonelik işlemini yaptı ve 480,00TL talep etti. Ben daha önceden 430,00TL şeklinde ödemiştim. Tekrar neden alıyorsunuz dedim. Kural şuymuş daha önce (yaklaşık 3 yıl önce) 430,00TL paranın değerindeki artış bu güne göre güncelleniyormuş dolayısıyla tekrar ödememiz gerekiyormuş. Bu durumda çileden çıktım katına çok sert konuşmaya başladım yaklaşık 30 sn kadar. Sonra onunda bir çalışan olduğunu düşünüp ben bi sigara içip tekrar geleyim olur mu dedim ve uzaklaştım.

Sigaramı zıkkımlandıktan sonra tekrar gittim özür diledim kadından. Sonra bi daha özür diledim, sonra bi daha .


Mantıken düşünüyorum;
Bu allahın belası firma, sizin paranızı alıyor önce farazi 3 yıl önce bu paraya bloke kokuyor. 430,00 TL diyelim. Bu paranızı siz ev değiştirene kadar işletiyor. O paradan dünyanın parasını kaldırıyor.Sonra siz 3 yıl sonra gidiyorsunuz ve sizden sanki o zaman ödediğiniz paranın değeri hala bu günkü değermiş gibi size 15 günden fazla bir gün sonra iade ediyorlar. İade edilen tutar 430,00 TL civarı olacak yine. Paranın neması nerede? Sonra abone oldunuz diye sizden 480,00 TL daha aldı mı? Oldu mu size 910,00 TL. Bu parayı da yaklaşık 20 gün işletiyorlar buradan da kazanıyorlar. Bu paranın neması, hak kaybım ve beni sinirsel olarak yıprattıkları her ne konu varsa hakkım haram olsun.

İşin diğer tarafı ankara büyükşehir belediyesi, enerji bakanlığı yetkilileri insanlardan bu kadar paranın alınmasına göz yumuyorlar. iktisattan zerre kadar anlamayan insanlar akit düzenliyorlar. Başkentgaz ve firmalarla bu akit düzenlenirken enerji bakanlığında yetkililerin, uzmanların, avukatların zerre kadar iktisattan, enflasyondan, sosyal devletten haberleri yok. YAzıklar olsun. Adamlar çalsınlar diye açık bırakıp durmuşlar sözleşmelerde.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches